KerkAccept #5: Ook voor het voldoen van toezeggingen biedt kerkAccept dé oplossing

KerkAccept begint steeds meer vorm te krijgen, het moment dat de betaalapplicatie in gebruik wordt genomen nadert. Een mijlpaal waar we bij Hagru uiteraard erg naar uitkijken.

We hebben deze zomer niet stilgezeten. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de diverse onderdelen van kerkAccept. Denk bijvoorbeeld aan de teksten en afbeeldingen op de pagina’s, ter verduidelijking van het betalingsproces. Ook zijn er diverse instructies geschreven, zoals een handleiding die stap voor stap beschrijft hoe de koppeling kan worden gemaakt met de betaalprovider. Dit alles om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen en maximaal in te zetten op gebruikersgemak.

 

Kerkbalans digitaal en kerkAccept: de ideale combinatie
KerkAccept is breed inzetbaar: dat is één van de grote voordelen van het platform. Zo kan de betaalapplicatie ook gebruikt worden voor het voldoen van toezeggingen die gedaan zijn via Actie Kerkbalans. Met trots kunnen we dan ook melden dat kerkAccept een vaste vermelding heeft gekregen op de Kerkbalans-website. Want wat nu nog relatief nieuw is, is straks de standaard. Betalen met een QR-code. Snel en veilig, via de smartphone. Zo biedt het nieuwe betalen voor kerken maximaal betaalgemak voor kerk en lid.