Kerkbalans digitaal + kerkAccept = ultiem betaalgemak voor kerk en lid

Dagenlang zwoegen om stapels toezeggingsformulieren weg te werken? Het kan gelukkig een stuk eenvoudiger. Kerkbalans digitaal en kerkAccept maken samen definitief een einde aan de rompslomp. Lees er alles over op deze pagina en ontdek de voordelen.

Kerkbalans digitaal

Digitaliseer actie Kerkbalans via de website van uw gemeente. Een ideale aanvulling op kerkAccept.

Snel en veilig

Kerkbalans digitaal biedt een rechtstreekse koppeling met de bijdragenadministratie, waardoor de digitale toezeggingen automatisch bij de juiste persoon worden geregistreerd. KerkAccept biedt vervolgens de mogelijkheid om ook de betalingen automatisch bij het betreffende lid te verwerken. Het is hierdoor niet langer nodig om overschrijvingen en bankafschriften handmatig te verwerken. Dit voorkomt onnodige fouten en het bespaart veel tijd.

Kerkbalans digitaal + kerkAccept: hoe werkt het voor het lid?

De combinatie Kerkbalans digitaal + kerkAccept biedt maximaal gemak voor het kerklid. Via de website van de gemeente kan men een toezegging voor Kerkbalans doorgeven. Dit kan met behulp van een smartphone, tablet, of vaste computer. Zodra het lid de toezegging bevestigt, wordt deze via een ‘slimme’ koppeling direct geregistreerd in de administratie.

Digitaal toezeggen, zo werkt het:

1: Uitnodiging
Het lid ontvangt een uitnodiging om een toezegging te doen voor Actie Kerkbalans. Dit middels een e-mail of brief.

2: Inloggen website gemeente
Om deel te nemen aan Actie Kerkbalans logt het lid in op de website van de gemeente. Het lid hoeft hiervoor niet eerst een account aan te maken.

Inloggen

Het lid logt eenvoudig in en hoeft niet eerst een account aan te maken.

3: Ingeven toezegging, ontvangen betaalverzoek
Het lid doet zijn of haar toezegging, en kiest voor ‘stuur mij een betaalverzoek’. Leden die voor deze betaalwijze kiezen kunt u via kerkAccept betaalverzoeken sturen.

Digitaal toezeggen Actie Kerkbalans

Geef de toezegging in en kies voor “stuur mij een betaalverzoek”

4: Registratie ontvangst
De betaling wordt automatisch op persoonsniveau geregistreerd in de bijdragenadministratie.

Meer informatie?

Kijk op www.mijntoezeggingen.nl